Cégtörténet - Média Piramis Kft.


Cégünkről

Cégünk 2001-ben jött létre széleskörű nyomdai szolgáltatások nyújtása céljából. Immáron 14 évnyi tapasztalattal rendelkezünk, elmondhatjuk magunkról, hogy 15000 sikeres nyomdai kivitelezést valósítottunk meg. Megbízhatóságunkat alátámasztja a több, mint 5000 elégedett ügyfelünk és ezen kör fokozatos bővülése.

De pontosan mivel is foglalkozunk?

Brosúrák, katalógusok, szórólapok, prospektusok, plakátok vagy bármilyen nyomtatandó termékkel, amellyel szinte mindennap találkozhat - Ön vagy akár cége számára - egyaránt megvalósítjuk. Többféle méretben, akár kisebb példányszámban, illetve speciális anyagokból is elkészítjük. Szakképzett tanácsadóink igyekeznek egyedi megvalósítási ötletekkel segítséget nyújtani a nyomdai munkák elkészítéséhez.

Eredményességünk titka

Versenyképes áraink mellett, a precíz és minőségi munka a védjegyünk. Gyártástechnológiánkat és gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük és nagy hangsúlyt fektetünk az új technológiák alkalmazására. Fontos számunkra a határidők betartása külföldi és belföldi szállításnál egyaránt.

Hogyan tud velünk kapcsolatba lépni?

Gyorsan és egyszerűen elérhet bennünket, kollégáink a legnagyobb készséggel fogadják az Ön megkeresését.

  • Online kalkulátor: Ha nincs konkrét elképzelése, de érdeklődik és szeretne a termékeink elkészítésének árairól, összetételéről egy azonnali visszajelzést kapni, gyorsan és könnyen elérhetővé válik a nyomdai árkalkulátorunk használatával.
  • Ajánlatkérés: Honlapunkon könnyen kapcsolatba léphet Velünk bármilyen felmerülő kéréssel, kérdéssel kapcsolatban. Elég csak kitöltenie a nyomdai árajánlatkérő űrlapunkat.
  • E-mail: Ha van konkrét elképzelése és szeretné Velünk megosztani, csak annyi a teendője, hogy e-mailben elküldi az arajanlatkeres@mediapiramis.hu címre.
  • Telefon: Kollégáink nyitvatartási időben hétfőtől-péntekig 9-17 óráig elérhetőek bármilyen kérdéssel kapcsolatosan. Telefonszámunk: +36 1 999 0659

Kérjük adja meg adatait!

Minden adat kitöltése kötelező!
Teljes név:
(Példa: Birtalan Balázs)
Cégnév:
Telefonszám:
(Pl.: 0619876543)
E-mail cím:
(Pl.: php@mediapiramis.hu)
OlcsóGyorsNyomda