Grafikai Stúdió, Grafikai stúdiók


Grafikai stúdió

Professzionális grafikai kivitelezéshez keres nagy tapasztalattal rendelkező céget? Ebben az esetben készíttesse el velünk grafikai munkáit, hiszen stúdiónk fennállása során eddig több mint 3700 kreatív grafikai munkát valósított meg. Szakképzett munkatársaink a legmodernebb grafikai eszközökkel dolgoznak, teret engedve a hagyományostól eltérő ötleteknek is. Ügyfeleinknek egyedi grafikai megoldásokat kínálunk: logótervezés, szórólaptervezés, kiadványszerkesztés, prospektustervezés, cégarculat-tervezés, csomagolástervezés, hirdetéstervezés, termékfotózás vagy bármilyen grafikai terv létrehozása.

Ajánlatunk nemcsak a hagyományos igényfelmérésre, tervezésre és gyártásra vonatkozik, hasznos tanácsokkal segítjük Önt a grafikai munka minden részletével kapcsolatban is. Ne feledje, hogy a megfelelő dizájn hozzásegíti Önt ahhoz, hogy a piaci versenyben előnyt szerezhessen, és márkajegyeit könnyebben megjegyezhetővé tegye. Ha nem szeretne a versenytársai után kullogni, válasszon minket. Gyakran előfordul, hogy a minőségi grafikai igényekhez partnereink nem rendelkeznek megfelelő fotóanyaggal. Ilyen esetben lehetőség van saját archívumunkból vagy fotóügynökség anyagából választani. Egyedi igények esetén vállalunk fotózást saját műtermünkben.

Ha igazán profi anyagot szeretne, forduljon hozzánk bizalommal. Bármilyen grafikai munkáról is legyen szó, mi megvalósítjuk Önnek.

Tanácsadás

Ne feledje, hogy a megfelelő kreatív grafika elkészítésekor feltétlenül ajánlott gyakorlatias, szakmai szempontokból megközelíteni a létrehozni kívánt vizuális anyagot. Ennek hiányában nagy esély van arra, hogy üzenete, hirdetése kevésbé lesz érthető a célcsoport számára. Hogy ezt megelőzzük, azt javasoljuk, hogy kizárólag szakemberrel készíttesse el grafikai anyagait. Az igények pontosításához tanácsadóink egy speciális kérdéslistát (szakmai nyelven briefet) használnak, ennek megválaszolásával sokkal hamarabb létrehozhatjuk a célnak megfelelő grafikai elemeket. Milyen előnyt jelent ez Önnek? A kérdéslista alapján rövidebb idő alatt részletesebben ismerjük meg üzleti és kommunikációs céljait, így a vizuálisan megjeleníteni kívánt elem(ek) ennek megfelelően kivitelezhető(k). A munkaidő a minőségi munkák között is meghatározó tényező, nem mindegy, hogy ugyanaz az alkotás 2-3 óra vagy 15-20 óra alatt készül el. Éppen ezért fontos szempont, hogy munkatársaink garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt végezzék el feladataikat. Ha számít Önnek az idő és a pénz, keressen fel minket bizalommal. Grafikai árkalkulátor.

Versenyképes árak

Áraink kialakításában a megvalósításra szánt időt vesszük figyelembe. A munkaidő gyorsaságát az alábbi tényezők határozzák meg: (1) a tördelő-szerkesztő hardverek, szoftverek korszerűsége, (2) a grafikusok, tördelők gyorsasága, szakértelme, (3) valamint az adott feladatra pontosan felvett grafikai igény. Mindhárom területre nagy figyelmet kell fordítanunk, ha olyan munkákat szeretnénk létrehozni, amelyek teljes mértékben megfelelnek ügyfeleink igényeinek. Ügynökségünk önmagával szemben támasztott alapvető elvárása az, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, kifogástalan minőségben készítsük el a megrendelt grafikákat. Grafikusaink gyorsan, a határidőket betartva dolgoznak, így maradnak áraink kedvezők, és versenyképesek. Válasszon minket, ha nem szeretne csalódni a megvalósított munka minőségében. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Grafikai árkalkulátor.

Tördelő alkalmazások

Cégünk rendszeresen frissíti eszközállományát annak érdekében, hogy ügyfeleink egyre növekvő igényeit egyre gyorsabban és pontosabban tudjuk kivitelezni. A megrendelt munkákat a legmodernebb, piacvezető szoftverek segítségével készítjük el. Hardveres tekintetben is odafigyelünk eszközeink minőségére: grafikusaink a legújabb elvárásoknak megfelelő, professzionális számítógépeken dolgoznak. Szoftverállományunkban az Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Photoshop programok találhatók meg, amelyek a ma használt tördelő-szerkesztő szoftverek csúcskategóriáját képviselik. Mindezek tudatában biztos lehet abban, hogy anyagait a lehető leggyorsabban és legpontosabban kivitelezzük. Grafikai árkalkulátor

Minőségi garancia

Cégünk csak saját alkalmazásban lévő grafikusokkal dolgozik. Munkatársaink napi 8-10 órában ezzel foglalkoznak, tehát szorosabb értelemben véve grafikai „gyárként” működünk. Mivel nagy mennyiségben kivitelezünk grafikákat, kizárólag csak magasan kvalifikált szakemberekkel végeztetjük el az egyre nagyobb mértékben jelentkező megrendeléseket. Kollegáink alkalmazása komoly felvételi teszthez kötött, melyet a jelentkezők maximum 1-2 százaléka tud teljesíteni. A nehéz grafikai próba meghozza a kívánt eredményt: ily módon cégünk csak a legkiválóbb szakembereket foglalkoztatja. Ezért büszkén mondhatjuk, hogy kivitelezésünk időtartama és minősége méltán tartozhat a csúcskategóriák közé. Úgy gondolja, hogy minket bízna meg grafikája elkészíttetésével? Ebben az esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, és próbálja ki online grafikai árkalkulátorunkat.

Nagy tapasztalat

Garantáltan megbízható grafikai kivitelezőt keres? Ebben az esetben mindenképp nézze meg, hogy rendelkezik-e megfelelő mennyiségű és minőségű referenciával. Cégünk eddig közel 3700 grafikai megbízást valósított meg. Amennyiben szeretne ezek közül néhányat megtekinteni, csak kattintson honlapunk Referenciák menüpontjára. Fontos Önnek az is, hogy a kivitelező cég garanciát vállaljon a grafikai munkára? Mi többszörös ellenőrzést folytatunk minden egyes munka létrehozása során, kiszűrve így az esetleges hibalehetőségeket. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal. Grafikai árkalkulátor

FTP hozzáférés

Aggódik adatai biztonsága miatt? Ne tegye, ugyanis egyedi FTP tárhelyet biztosítunk az Ön számára, saját azonosítóval és jelszóval. Ez biztosítja azt, hogy illetéktelen személyek semmi esetre sem tekinthetnek be adataiba. A tárhely további előnyeihez tartozik, hogy szinte korlátozásmentesen feltölthet nagyobb méretű fájlokat. Hozzáférésével bármikor, bárhonnan elérheti az FTP tárhelyet, így az adatok kezelése lényegesen könnyebbé és gyorsabbá válik, külön adathordozó eszköz nélkül. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, próbálja ki grafikai árkalkulátorunkat.

Technikai háttér

Úgy véljük, a magas színvonalú kiszolgáláshoz elengedhetetlen a modern eszközpark. Az adatok stabilitása, a gyors és biztonságos adatátvitel az egyik legfontosabb tényező. Cégünk biztosítja a garantált rendelkezésre állást mind az üzemeltetés, hardware, klíma, energia területén, mind biztonsági szempontból. A szerverek zavartalan működéséről karbantartó személyzet gondoskodik. Backup szerverrel is rendelkezünk, amely minden felvitt adatról biztonsági mentéseket készít. Firewall szerverünknek köszönhetően védve vagyunk az adatvesztéssel vagy adatlopással járó támadásoktól. Számítógépeink szünetmentes tápegységről működnek, tehát áramkimaradás esetén sincs fennakadás. Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy próbálja ki online grafikai árkalkulátorunkat.

Grafikai Stúdió

«»

Hello

Egy grafikai stúdió esetén nekem feltétlen szükségem van arra hogy segítsenek engem tanácsokkal. Nem eléggé értek hozzá és hiába kérek kivitelezést ha nem tudom pontosan mit szeretnék. Ez a grafikai stúdió sokat segített nekem az egész munka alatt. azt kaptam amit kértem.

Helloka

A grafikai stúdiók nem mindig segítetek nekem a döntésben grafikai rendeléseimmel kapcsolatban. Azonban itt azt tapasztaltam hogy már az elejétől kezdve odafigyeltek mindenre és aztán ez meglátsszott a végeredményen is. Szóval ajánlom másoknak is ezt a céget.

Sziasztok

Örülök hogy a grafikai stúdiók közül önök csinálták meg a grafikámat mert ez a grafikai stúdió segített nekem tanácsadással is ami elengedhetetlen volt számomra. És tényleg annyit fizettem amiről szó volt. Nem volt utolagos magyarázkodás a részükről h ilyen olyan pluszköltség mert csúszik a munka, stb. Úgyhogy elégedett vagyok.

Szia

Olyan grafikai stúdió kellett nekem hol segítőkészek és mindig tájékoztatnak arrol hogy épp hol tart az egész dolog. Itt azt látam hogy ez a grafikai stúdió ilyen téren abszolute megfelel mert jo a tanácsadásuk pedig azért elég sokszor kérdezgettem.

Üdv

Grafikai stúdió választásakor nem voltam könnyű helyzetben. Nehéz olyan stúdiót találni, ami gyorsan dolgozik de nem horror áron. Tetszett, hogy pontosan meg tudták mondani nekem h mennyi időbe fog telni az elkészítés és megis indokolták. A grafikai stúdiók nem feltétlen teszik ezt meg.

Hy

Nem is gondoltam volna hogy létezik ilyen grafikai stúdió aki ennyire hamar megcsinálja a grafikámat. Most már tudom, hogy érdemes megbízni önöket mert normális elfogadható áraik vannak és kevés grafikai stúdió dolgozik iylen gyorsan.

Jó napot

A grafikai stúdiók keresése közben feltűnt hogy van az oldalukon kalkulátor. Gondoltam kipróbálom és tudni fogom hogy kb. mennyiért készíti el a grafikai stúdió a rendelést. Ez egy tökhasznos ötlet a kalkulátor. Aztán mikor személyesen is egyeztettünk akkor is meggyőződhettem róla hogy az árak miyenek és tetszett az hogy még gyorsan is megcsinálják amit kértem.

Üdv

Nem volt egyszerű a sok grafikai stúdió közül választani. Örültem hogy gyors volt az ügyintézés, a grafikai stúdió munkatársai minden kérdésre hamar választ adott és ahogy ígérték az áraikkal kapcsolatban valoban olyan áraik vannak hogy nem kell egy vagyont kiadnom úgyhogy minden rendbe van itt.

Szia

A grafikai stúdió kiválasztásakor több dolgot is néztem. Fontos volt hogy az adott grafikai stúdió árait megfelelőnek tartssam, és ezen kívül még sokat se akartam várni a grafikai stúdió munkájának befejezéséig. Végül aztán egész hamar kész lettek a rendelésemmel nem várattak. A költségek összeségébe elviselhetők voltak.

Hali

Megnyugtatott az a tudat hogy láttam hogy ez a grafikai stúdió milyen programokat használ ahhoz hogy megcsinálja a megrendelésem. Fontosnak tartom hogy mivel dolgoznak mert nem elég a hozzáértés kellenek a jó eszközök is. Mikor megkaptam a grafikát láttam is hogy jó grafikai stúdiót bíztam meg.

Jó napot

A grafikai túdiók nem mindig követik a legujab szoftvereket. Azonban láttam honlapjukon hogy miket hasztnálnak és ez elég meggyőző, és azt kell mondjam hogy nem okozott csalódást. Szép munkát végeztek és ráadásul nemis csúszott a határidő.

Szia

A grafikai stúdió kapcsán annyit mondok hogy itt szerintem elég jol dolgoznak mert időre meglett minden amit rendeltem. Azon kívül itt olyan a grafikai stúdió, hogy az árak is belefértek az elképzelésembe és tök szép lett a dizájnterv amit kaptam.

Hali

Szerintem ez a grafikai stúdió eléggé tudja a dolgát ugyanis először rendeltem itt és nagyon segítőkészek voltak és a grafikusaik nagyon hamar elkészítették amire szükségem volt. Az egész ügyintézési folyamat könnyen lezajlott, a grafikai stúdió szép munkát végzett.

Helloka

Sok grafikai stúdió nem tudja pontosan kiszámítani a munkaidejét én meg bosszankodhatok hogy mikor lesz már meg a megrendelésem. Azonban önök eddig mindig időben elkészítették amit kértem. Volt egykét különlegesebb kérésem is és azt is megoldották, szóval elég jó ez a grafikai stúdió.

Hello

Azt a stúdiót akartam kiválasztani a grafikai stúdiók közül, amelyik tényleg tudja a dolgát tehát olyan grafikusok dolgoznak akik profik. Aztán mikor megkaptam a terveket akkor örültem mert tényleg azt kaptam amit vártam. Ajánlatom ezt a grafikai stúdiót másnak is.

Jó napot

Úgy vélem hogy máskor is fogok Önöktől rendelni mert ez a grafikai stúdió teljesítette amit ígért, betartotta a határidőt és tényleg annyiba került amennyit megbeszéltünk. Biztos azért is, mert a munkaidő annyi volt amennyit mondtak.

Sziasztok

Olyan grafikai stúdió kellett nekem ami tényleg megbízható és fel tudnak mutatni valamit a korábbi munkáik közül. Láttam, hogy itt azért van bőven referencia, ez alapján gondoltam, hogy akkor ez biztos nem egy kezdő grafikai stúdió. Precízen dolgoznak és a határidő tényleg annyi, amit megbeszéltünk. Késedelem nem volt.

Üdv

Úgy gondolom, fontos, hogy a grafikai stúdiók rendelkezzenek sok referenciával mert így láthatom hogy milyen munkákat csináltak. Ezen az oldalon sok ilyet tudtam megnézni és ez is segített engem a grafikai stúdió kiválasztásában. Nem is bántam meg hogy ezt a céget bíztam meg.

Szia

Nem könnyű olyan grafikai stúdiót találni amely megbízható. Nekem pedig ez alapvető, ha nemtudom elenőrizni azt, hogy miket készítettek az gond. Itt viszont ez tetszett hogy sok referencia van. Elégedett voltam a grafikai stúdió munkájával.

Hali

Én már többször rendeltem önöktől és sose volt semmi probléma. A grafikai stúdió igényes munkákat készít és nem kell heteket várnom rá. Részemről ötös osztályzatot érdemelnek.

Hy

Jó ötletnek tartom a grafikai stúdió részéről, hogy FTP rendszerben tárolja az adatokat, mert igy nyugodt voltam a biztonsággal kapcsolatban. Meg könnyebb, mint mindig emailben küldözgetni, megkönnyíti az egész folyamatot. Szerintem jó h ez volt az a grafikai stúdió, amit végül választottam, mert zökkenőmentesen tudtam mindent intézni.

Hello

Jó ötlet hogy kaptam egyéni jelszót a tárhelyhez, így a grafikai stúdió biztosan megkapja az anyagaimat. Nemkell félni h esetleg elveszik valami. Ráadásul azt vettem észre h így gyorsabb lett az egész kivitelezés. Elkészültek a tervek. Választottam véglegest, befejezték, sokat javult most a cégem dizájnja.

Halika

Ahogy elolvastam a grafikai stúdió technikai felszereltségéről szóló részt, láttam hogy nagyon bevannak biztosítva, odafigyelnek arra hogy tényleg biztonságosak legyen atechnikai feltételek. A grafikai stúdiók esetén ezt alapvető elvárásként támasztom. Ehhez társul a hibátlan munka és gyors kivitelezés. Nem gondoltam h midnezt egy helyen megkaphatom de mégis így történt.

Jó napot

Sok grafikai stúdió közt kellett keresgélnem de szerencsére rátaláltam Önökre. A hozzáálás teljesen profi volt mert nagyon odafigyltek arra h hogyan kezelik az adataimat, és ráadásul megkaptam időben a grafikai munkát. Ráadásul még az ügyfélszolgálaton is kedvesek voltak. Köszönöm a gyors munkát.

Kérjük adja meg adatait!

Minden adat kitöltése kötelező!
Teljes név:
(Példa: Birtalan Balázs)
Cégnév:
Telefonszám:
(Pl.: 0619876543)
E-mail cím:
(Pl.: php@mediapiramis.hu)
OlcsóGyorsNyomda