Jegyzettömb

Nyomdai Kalkulátor  
Termék típus: Mérete: Anyaga: Terjedelem: Nyomás: Db:
+Borító (Igen) (Nem)
Borító Mérete: Anyaga: Terjedelem: Nyomás Db:
Db/ár: + Áfa
Összesen: + Áfa

Jegyzettömb

Minden bizonnyal gondolt már arra, hogy jegyzettömbjét nemcsak vállalaton belül, de különböző rendezvények során is felhasználja. Bízzon meg minket, és elkészítjük jegyzettömbjét céges logójával. Több jegyzettömb-típus létrehozását is vállaljuk. Ide tartoznak például a perszonalizált (különböző sorszámú munkalapokat tartalmazó) vagy az indigós (több példányos, átírótömbös) jegyzettömbök. Ezek megvalósítása különböző kötészeti módszerekkel és felületkezeléssel történhet. Kollegáink tanácsot adnak Önnek a felhasználni kívánt papírfajta kiválasztásában, és igény szerint a grafikával kapcsolatban is. Eddig elkészült munkáinkból ízelítőt kaphat honlapunk Referenciák menüpontjára kattintva.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk, és mi segítséget nyújtunk Önnek a kezdeti lépésektől kezdve egészen a kivitelezés lezárulásáig.

Jegyzettömb

«»

Hy

Azért döntöttem jegyzettömb készítés mellett mert jól mutat az arculatban ha olyan jegyzettömb is van a cégnek amin mondjuk rajt van a logója. A jegyzettömb készítés azzal kezdődött h segítetek megtervezni az egészet aztán így könnyebb volt mert nekem nem volt sok ötletem. Azonban mikor elkészült minden klappolt. Én azt mondom érdemes itt rendelni.

Szia

A jegyzettömb azért kellett mert eszembe jutott hogy nemcsak a cégnél használhatjuk hanem esetleg valamilyen szinten jól jöhet reklámeszközként ha van egy jegyzettömb így rendeltem jegyzettömb készítést. A munka során végig odafigyeltek rám bármi kérdésem volt segítettek nekem szóval kedvesek a kollegáik ez jó hír volt.

Üdvözlet

Mivel mindenképp szükséges volt nekm a jegyzettömb készítés de nem tudtam mennyibe kerülne ezért tetszik h itt ki lehet számolni gyorsan ezt a dolgot. Meg utána elvileg fel is hívnak ha megadom az adatokat legalábbis azt írták. Aztán tényleg gyors is volt az ügyintézés és a határidőkkel se volt gondom.

Sziasztok

A jegyzettömb készítés jó ötlet volt felhasználtam pár rendezvényen. Praktikus mert kicsi, szét lehet osztani és jegyzettömböt sokan használnak, ha rajtvan a logo akkor meg talán jobban megjegyzik a vállalatot az emberek. Aztán itt meg gyors volt a jegyzettömb készítés és tetszett a hozzáállás nem kértek nagyon sokat érte.

Heloka

Nem tudtam először hogy hol kérjek jegyzettömb készítést. Aztán kerestem több oldalt és ezt válaszottam mert azzal a számolós kalkuláló programmal ki tudtam a költségeket számolni. A jegyzettömb jó let a szálítás is nem csúszott ugyhogy részemről oké.

Kérjük adja meg adatait!

Minden adat kitöltése kötelező!
Teljes név:
(Példa: Birtalan Balázs)
Cégnév:
Telefonszám:
(Pl.: 0619876543)
E-mail cím:
(Pl.: php@mediapiramis.hu)
OlcsóGyorsNyomda