Könyv nyomtatás, Könyv készítés igényeire szabva

Nyomdai Kalkulátor  
Termék típus: Mérete: Anyaga: Terjedelem: Nyomás: Db:
+Borító (Igen) (Nem)
Borító Mérete: Anyaga: Terjedelem: Nyomás Db:
Db/ár: + Áfa
Összesen: + Áfa

Könyv

Egy saját kiadású könyv esetén bizonyára kiemelkedően fontos az Ön számára, hogy rendelése teljes mértékben igényeire szabva készüljön el. Cégünk sokrétű nyomdai és kötészeti technikával dolgozik. Nemcsak a könyvek megszerkesztését vállaljuk, hanem azok, illetve borítóik illusztrálását is. Könyve készülhet színes vagy fekete-fehér borítóval, keménytáblás vagy puha borítással, varrva, ragasztva vagy irkatűzve. Ezen a téren cégünk többéves tapasztalattal rendelkezik, eddig elkészült munkáinkból ízelítőt talál honlapunk Referenciák menüpontja alatt.

Amennyiben könyvek kivitelezésével kapcsolatban szeretne érdeklődni – legyen az grafikai vagy nyomdai munka –, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Könyv

«»

Üdvözlet

Könyv nyomtatás rendelését terveztem de nemtudtam hogy kihez forduljak. Azonban kipróbáltam a kalkulátorukat és láttam hogy nem túl drága. Aztán meg is rendeltem. A könyv készítés jól sikerült és tetsszetős lett teljesen oké.

Szia

Nem tudtam hogy ez a könyv nyomda mennyire megbízható. Viszont nekem mndenképp kellett a könyv nyomtatás mégpedig olcsón. Aztán kiválasztotam cégüket mert az árak elfogadhatóak és a könyv készítés igényesnek tűnt. Nem is bánom jó döntés volt.

Hali

Amikor rendeltem nagyon kíváncsi voltam a könyv készítés minőségére mert annyira hangoztaták hogy az milyen jó önöknél a nyomda minősége. Nem tudtam hogy ez a könyv nyomda milyen áron fog dolgozni de az hogy még az ügyfélszolgálat is nagyon segítőkész volt meg drága se volt túlságosan az pluszban tetszett.

Hello

A könyv nyomda esetén nekem az is fontos hogy ne legyen bazidrága de ne legyen trehány se a kivitelezés tehát mindet úgy szerkeszenek meg benne hogy igényes legyen. Itt ijen a könyv nyomtatás szóval elégedett voltam köszönöm.

Üdv

Könyv készítés megrendeléséhez vettem fel Önökkel a kapcsolatot. A könyv készítés minden lépése során odafigyeltek az igényeimre és nem voltak fura dolgok pl a határidővel kapcsolatban utolagos magyarázkodás. Ugyanis megkaptam időben a könyveket és a könyv nyomtatás minősége is tetszett. Ha máskor könyv készítés kell innen rendelek.

Szia

Mikor kivitelezőt kerestem ahhoz elkészíttessem a könyveket örültem mikor kiderült hogy itt a kötetek és a borítók illusztálásával is vállalnak könyvkészítést. Mikor megredneltem nem kellett sok időt várnom. Határidőt betartják. Tanácsadást is kértem az is tetszett amijen a hozzáállás segítőkészség stb.

Sziasztok

Könyv nyomda teljesen elérhető áron, könyv nyomtatás mindenkinek ez itt elérhető. Ez a könyv nyomda olyan, hogy megfizethető és a könyv nyomtatás pár nap alatt megvan. A könyv nyomtatás máskor sok időbe telik, de ez a könyv nyomda elég hamar megcsinál mindent. Ha máskor is könyv nyomda kellene akkor ez lenne az a könyv nyomda amit választanék ez biztos.

Hali

Könyv nyomda kellő szakértelemmel, könyv nyomda megrendelhető munkái, könyv nyomda teljesen megéri, mert a könyv nyomda olyan kedves ügyfélszolgálattal, könyv nyomda mindenféle nyomdaimunkával, ez a könyv nyomda minőségben is jó, és olcsón dolgozó könyv nyomda, ezen kívül könyv nyomtatás amit még ki is számolhat előtte, könyv nyomtatás elég rövid határidőkkel

Jó napot

Könyv nyomda teljesen elérhető áron, könyv nyomtatás mindenkinek ez itt elérhető. Ez a könyv nyomda olyan, hogy megfizethető és a könyv nyomtatás pár nap alatt megvan. A könyv nyomtatás máskor sok időbe telik, de ez a könyv nyomda elég hamar megcsinál mindent. Ha máskor is könyv nyomda kellene akkor ez lenne az a könyv nyomda amit választanék ez biztos.

Kérjük adja meg adatait!

Minden adat kitöltése kötelező!
Teljes név:
(Példa: Birtalan Balázs)
Cégnév:
Telefonszám:
(Pl.: 0619876543)
E-mail cím:
(Pl.: php@mediapiramis.hu)
OlcsóGyorsNyomda