Logó tervezés, logo tervezés-vállalkozásához illően

Grafikai árkalkulátor  
Tervezéstípus: Önálló tervek száma: Tervezési méret: Terjedelem: Korrektúrák száma:
Szélesség:   mm
Magasság: mm

Logótervezés

Szeretné vállalkozása szolgáltatásait színvonalasan bemutatni? Egy jól megtervezett, a célcsoport figyelmét felkeltő logóval egyedivé, a versenytársaktól megkülönböztethetővé teheti cégét. Logók tervezésében grafikusaink nagy gyakorlattal rendelkeznek. Minden esetben több tervet készítünk, melyekből ügyfeleinkkel egyeztetve választjuk ki azt, amelyből elkészítjük a végleges logót. A létrejött logókat nyomdai és webes felhasználásra kész formátumban bocsátjuk ügyfeleink rendelkezésére. Cégünk az ön vállalkozásához illő logótípust javasol. Ebben segít részletes, szakmai kérdéslistánk, amelyet pár perces regisztrációs folyamat után elolvashat. Eddig elkészült logóinkból ízelítőt kaphat honlapunk Referenciák menüpontjára klikkelve.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha profi csapatra szeretné bízni logójának megalkotását.

Logó tervezés

«»

Üdv

Korábban is úgy gondoltam hogy a logó tervezés nem egyszerű feladat mert nehéz olyancéget találni aki nekem elfogadható áron vállal logotervezés munkákat. Meg ha sürgősen kell a logó tervezés akkor nem fogok heteket várni amíg elkészül a logó tervezés. Azonban itt eléggé gyorsan kész is lett meg több terv is volt amiből válaszhattam. Végül minden rendbe volt a logó készítés eléggé igényre szabottan lett megoldva, olyan lett amit szerettem volna.

Heyho

Logo tervezés kellett nem tudtam hol rendeljek. Keresgéltem több céget is, aztán végül az árakat néztem a döntéskor meg hogy mennyire segítőkészek. Önökkel teljesen meg voltam elégedve ilyen téren mert akadtak azért néha kérdéseim és mindig türelmesek voltak elmagyaráztak mindent. Meg aki akarja megtekintheti könnyen a referenciákat ami azért nagyobb bizalmat jelent.

Szia

Teljesen jó élményeim voltak a logo tervezés kapcsán itt mert végig szívesen segítettek abban hogy a logo tervezés minden lépését követhessem meg ne legyen olyan amit nem értek. Pedig megesett már velem hogy a logotervezés problémát okozott mert nem mindenki ért hozzá eléggé azok közül akik válalnak ijet. Itt viszont szerintem elég színvonalas a logó tervezés nekem megfelelt meg tetszik h az ember vállalkozásához illően hozzák létre tényleg.

Hello

A logo tervezés fontos volt nekem mert nem nagyon volt ötletem ezzel kapcsolatba. Azonban Önök segítettek nekem az egész logó tervezés alatt, eleve már az elején elég alaposan felmérték azt hogy milyen logo is kellene. Aztán mikor elkészültek vele volt több amiből választhattam szoval elég kreatív munkát végeztek.

Üdv

Tudtam, hogy a logó tervezés miatt sokat kell majd nézelődnöm mert elég sok grafikai studio van aki logó tervezés készítését elvállalja. Végül a logo tervezés rendeléséhez ezt a céget válaszottam. Elég jol sikerültek a logók, pedig aggódtam mert hát elég nehéz tényleg olyan logót csinálni ami az elképzeléseimnek tényleg megfelel.

Kérjük adja meg adatait!

Minden adat kitöltése kötelező!
Teljes név:
(Példa: Birtalan Balázs)
Cégnév:
Telefonszám:
(Pl.: 0619876543)
E-mail cím:
(Pl.: php@mediapiramis.hu)
OlcsóGyorsNyomda