Munkamódszerünk - Globe Media Agency


Munkamódszerünk

Tanácsadás
Bármilyen nyomdai munkáról van szó, a megvalósítást minden esetben tanácsadás előzi meg. A személyes egyeztetés során pontosítjuk igényeit. Üzleti céljainak megismerését követően javaslatokat teszünk az elkészítendő nyomdai termék anyagával, méretével, felületének megmunkálásával vagy a nyomáshoz feltétlen szükséges színek használatával kapcsolatban. Tanácsadóink ezen kívül segítenek eligazodni Önnek nemcsak a megfelelő kivitelezési technika kiválasztásában, hanem az optimális mennyiségek tekintetében is. Mindennek kiemelt jelentősége van, hiszen Ön így juthat a legkedvezőbb áron a lehető legjobb minőséghez. Keressen meg minket, vagy számoljon nyomdai és grafikai kalkulátorunkkal.

Folyamatos tájékoztatás
Kérdése van a munkával kapcsolatban, problémája merült fel, vagy csak tájékoztatást szeretne kérni arról, hogy épp hol tart a munkafolyamat? Ügyfél-kapcsolattartónk ebben is segítséget nyújt Önnek, nyomon követi igényeit.

Ellenőrzési pontok
A kifogástalan nyomdai munka létrejöttéhez vezető úton minden részletre odafigyelünk: többszörös ellenőrzési módszerünk megbízható kivitelezést jelent. Hogy mit is jelent ez a gyakorlat szempontjából? Garanciát arra, hogy Ön minden esetben hibátlan munkát kapjon kézhez.

Igény felmérése
Az igényfelmérés során pontosítjuk Önnel azt, hogy milyen grafikai vagy nyomdai munkára van szüksége. Az adott munka jellemzőinek tisztázása után következhet az ajánlat részleteinek kialakítása.

Ajánlat kidolgozása
Miután az elvárások megállapítása és tisztázása megtörtént, részletes, írásos árajánlatot készítünk az Ön számára. Amennyiben elégedett az általunk kínált ajánlattal, annak elfogadása után igénylése megrendeléssé válik.

Megrendelés
A megrendelés után kezdődhet el az adott nyomdai vagy grafikai munka kivitelezése.

Kivitelezés
A kivitelezés előre egyeztetett határidőn belül történik, amelynek betartására fokozottan odafigyelünk. A kivitelezés ideje alatt az Ön személyes ügyfél-kapcsolattartója folyamatos tájékoztatást nyújt arról, hogy épp melyik munkafolyamat valósult meg. Kapcsolattartónk minden részletre ügyel a kivitelezés során, pontosítja az esetleges változtatási igényeket, valamint a jóváhagyásra szánt anyagokat is elküldi Önnek.

Szállítás
Elkészült megrendelését az ország bármelyik pontjára vagy akár külföldre is leszállítjuk. A szállítás 100.000 forint értékhatár felett Budapest egész területén ingyenes. Vidékre történő szállítás esetén egyedileg számítjuk ki a szállítás költségeit, amelyek az elkészült munka súlyától, valamint a távolságtól és a címek mennyiségétől függően változnak.

Számlázás
A teljesítést követően számlázunk.

Kérjük adja meg adatait!

Minden adat kitöltése kötelező!
Teljes név:
(Példa: Birtalan Balázs)
Cégnév:
Telefonszám:
(Pl.: 0619876543)
E-mail cím:
(Pl.: php@mediapiramis.hu)
OlcsóGyorsNyomda