Nyomda ár, Nyomda árkalkulátor, Nyomda árajánlat

Nyomdai Kalkulátor  
Termék típus: Mérete: Anyaga: Terjedelem: Nyomás: Db:
+Borító (Igen) (Nem)
Borító Mérete: Anyaga: Terjedelem: Nyomás Db:
Db/ár: + Áfa
Összesen: + Áfa

Tájékoztatás

Bizonyára fontos Önnek, hogy tisztában legyen azzal, mennyibe fog kerülni a megrendelni kívánt nyomdai munka. Ha nem szeretne napokat várni a nyomdák árajánlatára, Önnek találták ki online nyomdai árkalkulátorunkat. A kalkulátor segítségével pár perc alatt, egyszerűen kiszámíthatja az adott termék előállítási költségeit.

Adatszolgáltatás
A kalkulátor használata előtt néhány adatot meg kell adnia, hogy egyszerűbben fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. A beírt adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk tovább.

Szükséges adatok
A kalkulátor legördülő menüpontjaiban meg kell adnia a papírméretet, a papír anyagát, a terjedelmet, a nyomásra vonatkozó adatot, valamint a darabszámot. Ha borítót is szeretne, akkor válassza a Borító menüpontnál az „igen” lehetőséget. A kalkulálás gombra kattintva megtörténik a számítás, és megjelenik az eredmény.

Ha van bármilyen kérdése az online kalkulátorral kapcsolatosan, keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén hétköznap 09:00-17:00 között.

Telefonszámunk: 06 1 999 0659
E-mail elérhetőség: arajanlatkeres@olcsogyorsnyomda.hu

Konkrét megrendelés feladása
Amennyiben elégedett a kalkulált árral, a Megrendelés elküldése gombra kattintva véglegesítheti azt. Megrendelése az arajanlatkeres@mediapiramis.hu e-mail címünkre érkezik, melynek részleteit űrlap formában Ön is megkapja előre megadott e-mail címére. Igénylésének feldolgozása után 1 napon belül felhívjuk Önt.

Az itt feltüntetett árak előre utalás esetén érvényesek, illetve standard gyártási időre vonatkoznak (min. 3 munkanap). Ettől eltérő esetben kérjük, vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal.

Nyomda árkalkulátor

«»

Üdv

A nyomda árkalkulátor nagy ötlet volt úgy gondolom. Mikor a nyomda árak felől akartam tájékozódni sokszor elvitt csomó időt az ügyintézés, a nyomda árajánlat meg aztán főleg sokat csúszott. De viszont ez a kalkulátor kisegített engem nagymértékben. Jó tudni, hogy mennnyi kiadásra számíthat az ember. Meg azért jó hogy nem kell napokat várni nyomdák árajánlatára.

Hali

A nyomdai árajánlat kérése általában sok időbe telik. Ez meg nagyon zavaró tud lenni ha nekem gyorsan fog kelleni valamilyen nyomdai munka. A nyomdai árkalkulátor két funkciót is egybeolvaszt és ez tetszik: kiszámítottam vele a nyomdai árakat és utánna még meg is tudtam rendelni a terméket. Úgyhogy próbálják csak ki ha sietős a dolguk és nem szeretnének sokat várni.

Szia

Ez a nyomda árkalkulátor dolog nagyon tetszik nekem. Segít eligazodni a nyomdai költségek között. A nyomdai árak pedig szerintem mindenkinek fontosak ha rendelni szeretne magának bármijen nyomdai terméket. Csak párat kellett kattintsak és már tudtam is a hozzávetőleges nyomdai költségeket.

Jó napot

A nyomda árak mindenkinek fontosak szerintem itt meg van nyomda árkalkulátor és ez nagyban segít a tájékozódásban. Kellett több nyomdatermék és azért féltem a költségektől itt meg legalább akkor tudtam előre kb. mennyit fizetnék. A nyomda árkalkulátor használata nélkül nem biztos hogy rendeltem volna vagy hogy lett volna kedvem rögtön telefonálgatni azért hogy a nyomda árajánlat meglegyen.

Helloka

Azt javaslom Önnek, ne várjon sokat ha nyomda árajánlatra van szüksége. Inkább számoljon az oldalonlevő árkalkulátorral. Utána biztos tisztába lesz a nyomda árakkal. Én is ezt tettem és sokkal egyszerűbb volt az egész.

Kérjük adja meg adatait!

Minden adat kitöltése kötelező!
Teljes név:
(Példa: Birtalan Balázs)
Cégnév:
Telefonszám:
(Pl.: 0619876543)
E-mail cím:
(Pl.: php@mediapiramis.hu)
OlcsóGyorsNyomda