Plakát nyomtatás, Plakát nyomda-Speciális anyagok, számos referencia munka

Plakát árkalkulátor  
Példányszám: Tervezési méret:
Szélesség:   cm
Magasság: cm

Plakát

A plakát nagyméretű, nyomtatott hirdetési termék, amely napjainkban az egyik legismertebb információhordozó eszköz. Felhasználása kültéri és beltéri megjelenéseknél ajánlott. Kültéri alkalmazás esetén a plakátok speciális anyagból készülnek, így ellenállóbbak az időjárás viszontagságaival szemben. Ha a plakátot beltéri alkalmazásra szánjuk, többféle anyag közül választhatunk. Megeshet, hogy plakátját különböző rendezvényeken többször szeretné felhasználni. Ilyenkor vékony műanyagra, illetve hálószerű anyagra nyomtatjuk a megrendelt munkát a tartós és időtálló végeredmény érdekében. A kivitelezéshez használt technika (digitális plotteres nyomás, nagyméretű szitanyomtatás vagy íves offset nyomtatás) a plakát anyagától, méretétől és mennyiségétől függ. Utóbbiakat tanácsadóink segítenek kiválasztani Önnek. A3-tól A00-ig bármilyen méretben készítünk plakátokat. Ha kíváncsi eddig létrehozott munkáinkra, kérjük, tekintse meg azokat referenciáink között.

Ha plakátnyomtatással kapcsolatban érdeklődne – legyen szó nyomdai vagy grafikai megvalósításról – forduljon hozzánk bizalommal.

Plakát

«»

Hy

A plakát készítés azért problémás mert olyan cégre volt szükségem aki sokféle technikával készít plakátot és a plakát árak meg elbírják a pénztárcám. Itt ezzel nem volt probléma megkaptam időbe amit rendeltem és azért jó plakát árak vannak.

Szia

Olyan plakát nyomda kellett nekem ahol a plakát árak elviselhetők. A plakátok minőségükben mutassák hogy profik csinálták nem egy összedobott munka. Ez a nyomda segített még a tervezésben is elég hasznosan. Egyszóval noprobléma minden tetszett köszönöm.

Jónapot

Plakát nyomtatás ezzel mindig gondba voltam mert ha nem jól csinálják meg lehet szétszakad vagy elázik aztán akkor kidobtam a pénzt az ablakon. Itt meg olvastam hogy milyen anyagokra dolgoznak és ez szimpatikus volt. Azt hiszem így tényleg tartósak lesznek azok a plakátok ami jó lenne. Máskor is Önöket bízom meg ha plakát készítés kell.

Üdv

Mikor kivitelezőt kerestem a plakát készítéshez tetszett az oldalukon hogy számos referencia van. A plakát készítés részét alkotja a tervezés is ezt olvastam az oldalon ami jó mert nekem nemcsak plakát nyomtatás volt fontos hanem az is hogy megterveztessem. Végül minden oké lett mert szép lett a grafika és a plakát nyomtatás minőségével elégedett voltam.

Kérjük adja meg adatait!

Minden adat kitöltése kötelező!
Teljes név:
(Példa: Birtalan Balázs)
Cégnév:
Telefonszám:
(Pl.: 0619876543)
E-mail cím:
(Pl.: php@mediapiramis.hu)
OlcsóGyorsNyomda